گام به گام درس 1 نگارش نهم

3,130

جواب صفحه 17 درس اول نگارش نهم

 

اکنون نمونه ها را بخوانید و بگویید نویسنده برای پروراندن نوشته خود، کدام یک از راههای پرورش فکر را بیشتر به کار گرفته است.

 

جواب صفحه 17 درس اول نگارش نهم

 

جواب صفحه 17 درس اول نگارش نهم

 

جواب صفحه 17 درس اول نگارش نهم

 

جواب صفحه 18 درس اول نگارش نهم

 

ما برای شما در این قسمت جواب صفحه ۱۸ کتاب نگارش فارسی نهم درس ۱ را قرار داده ایم.

 

جواب صفحه 18 درس اول نگارش نهم

جواب صفحه 19 درس 1 نگارش نهم

 

ما برای شما در این قسمت جواب صفحه ۱۹ کتاب نگارش فارسی نهم درس ۱ را قرار داده ایم.

 

جواب صفحه 19 درس 1 نگارش نهم

جواب انشاء صفحه 21 درس 1 نگارش نهم

 

🔶🔶۲- یکی از موضوع های زیر را انتخاب کنید و پس از طراحی نقشه ذهنی، به کمک یکی از راه های پرورش فکر، متنی درباره آن بنویسید.

 

انشا درباره گذر رودخانه :
گذر از رودخانه را بسیار زیاد دوست دارم.
زیرا با دیدن زیبایی های آن و صدای دلنوازش آرامش وصف ناپذیری در من به وجود می آید.
رودخانه خط پایان دارد و همیشه در جنب و جوش است و از حرکت باز نمی ایستد.
گاهی وقت ها با رودخانه هم مسیر می شود و تا قسمتی او را دنبال می کنم اما نمی دانم آخر رودخانه به کجا می رسد ؟ دریا ؟ دریاچه ؟ خشک می شود ؟
وقتی که به زیبایی های رودخانه و دشت ها و جنگل ها فکر می کنم به این نتیجه می رسم کسی جز خداوند بزرگ نمی تواند خالق این همه زیبایی باشد.
به راستی که خدا بی همتاست و تنها او می تواند چنین طبیعتی را خلق کند.
هر چقدر که جلو تر می روی در اطراف رودخانه درختان و بوته های سرسبز را میبینی که زندگی و شادابی خود را به رودخانه مدیون هستند.
صدای پرندگان و گنجشک ها در کنار صدای آب رودخانه بسیار شنیدنی است .
خیلی باید به فکر حفظ زیبایی های طبیعت و محیط زیست باشیم.
وقتی در مسیر خود از رودخانه با زباله هایی که برخی افراد در کنار رودخانه ریخته اند مواجه می شویم بسیار مارا ناراحت می کند.
با این کار علاوه بر خود بلکه به زندگی تمامی جاندارانی که در آن اطراف زندگی می کنند لطمه می زنیم. بیاییم در حفظ زیبایی های طبیعت کوشا باشیم
لینک دانلود و دریافتجهت دانلود انشاء های بیشتر (PDF)گذر رودخانه کلیک کنید 

 

انشا درباره آدم فضایی
آدم فضایی که من میشناسم نه ان ابر قهرمان های فیلم های تخیلی شما است و نه یک ربات با تجهیزات به روزی است که در کتاب ها نوشته اند . آدم فضایی که من سراغ دارم یک فرد سرد است و با هیچ انسانی گرم نمیگیرد آدم فضایی که من میشناسم بیشتر از 400 سال عمر کرده است و شغل  های مختلفی را داشته است. او یک استاد دانشگاه است ،مانند انسان ها زندگی می کند . از قدرت هایش استفاده نمیکند و ماسکی بر چهره نمیزند او هم تمام احساسات را دارد ،گریه میکند، عاشق می
شود ،میخندد، بیمار می شود ،دلتنگ و نگران می شود …
آدم فضایی من دیگر زمین خود را خانه خود می داند ،انسان را هم یک فرد ی می داند که فقط درخواست کمک دارد ،زندگی اش را بیهوده میگذراند.
آدم فضایی من مرگ انسان های خوب و بیگناه را با چشمان خود دیده است، عشقش را از دست داده است، او مرگ کودکان زیر 5 سال را دیده است، دیگر برایش همه چیز زمین عادی شده است،مرگ و خونریزی و جنگ و کشت و کشتار… دیگر وحشی بودن و طمع داشتن انسان ها برایش مانند پیام های بازرگانی حوصله بر شده است . او هر روز میبیند که یک کتاب یا یک فیلم درباره ی قدرت های آدم فضایی ها از زیر دست انسان ها ساخته می شود، و هر روز میبیند در مدارس انشائی با موضوع آدم فضایی به دست دانش اموزان مینویسند و همه ی اینها هم به یک موضوع اشاره میکند یک آدم فضایی که جهان را نجات میدهد . در این حال که ان آدم فضایی به نادانی مردم پوزخند تلخی میزند و هرچه از ماندنش در زمین میگذرد میفهمد ک دیگر زمین جای زندگی نیست.

 

 

انشا درباره اذان
مقدمه: صدای ملکوتی اذان موذن از گلدسته های فیروزه ای مسجد محله پر کشیده و آرام آرام بر جان عاشق دیدارم نشست بار دیگر آرامشی گرفتم و کام جانم شیرین شد از حلاوت آری تو بزرگی ، بزرگتر از آن چه در ذهن و عقل ما بگنجد
بدنه انشا اذان : الله اکبر ، الله اکبر این نوای روح بخش تو بزرگی و من حقیر در برابر این همه عظمت و بزرگواری آماده ام تا بر سجاده ی عشقت بنشینم ونیازم را باتو راز گویم ؛ نیاز تو را داشتن ، تورا خواستن و با تو بودن
هر کلام اذان مرا بیشتر از پیش از خود بیخود می کند .وقتی موذن می خواند اشهد انّ لا اله الا الله، اشهدانّ لا اله الاّ الله به خود می آیم بله منم ؛ من که باز شهادت به یگانگی وبی همتایی تو می دهم به اینکه جز تو خدایی ندارم . حس می کنم هر بار که اذان می شنوم مفهومی تازه و پر معناتر از این ذکر می فهمم و می گویم وای بر من اگر گاهی تورا با غفلتم فراموش می کنم . من که شهادت می دهم جز تو خدایی نیست پس چگونه می توانم به جز تویی امید ببندم حال عجیبی دارم در خود غرقم که با ز می شنوم؛ اشهد انّ محمداً رسول الله، اشهد ان محمداً رسول الله چقدر این شهادت دادن را پدوست دارم ! احساس خوب اینکه مسلمانم و محمد پیامبرم است 5 مرتبه با زبانم و هزاران هزار بار با دلم اورا نام می برم آه چه زیبا ست مسلمانی ” اشهد انّ علیا ولی الله ، اشهد انّ علیاً ولی الله ” نام علی را که می شنوم بند بند وجودم از اشتیاق می لرزد واز اینکه نام مولایم زینت بخش جان و روحم گردیده سپاس می گویم

جواب نتیجه و داوری صفحه 22 نگارش نهم

 

🔶🔶🔶  یکی از نوشته های عضو گروه خود را انتخاب و آن را بر پایه معیارهای زیر، بررسی و نقد کنید.
پاسخ: در متن گذر رودخانه برای پویا سازی و پرورش ذهن، از روش های نگاه کردن، گوش کردن، بیان افکار و گفتار و دگرگونه دیدن استفاده شده است. تغییر ضمیر و زاویه دید و جان بخشی به اشیا متن را متفاوت جلوه داده است.

جواب درست نویسی صفحه 23 درس 1 نگارش نهم

 

🔶جمله های زیر را ویرایش کنید:

🔸کتاب های ارزشمند گلستان و بوستان، توسط سعدی نوشته شد.
سعدی کتاب های ارزشمند گلستان و بوستان را نوشت.

🔸این متن های زیبا، توسط دانش آموزان نوشته شده است.
دانش آموزان این متن های زیبا را نوشتند.

 

جواب انشای آزاد صفحه 24 نگارش نهم

 

🔶انشای آزاد: داخل یک اتوبوس شلوغ را، تصور کنید و تصویر ذهنی خود را بنویسید.

انشای ارسالی از  حمیرا حمیدی : توی این دنیایی که ما زندگی می‌کنیم هر کسی یه دوستی داره یعنی وقتی کسی دوستی نداشته باشه و تنها باشه زندگی براش سخت می شه.
خوب داستان ما هم در مورد فیلی هست که هیچ دوستی نداره ،هیچکس باهاش دوست نمی شه، اما یک روز که فیل قصه ی ما کنار رودخونه قدم می زد چشمش به یک شیء کوچیک خورد اول فکر کرد که اون یک موشه و ازش ترسید و دور شد اما همینطور که داشت عقب عقب میرفت نور خورشید بهش خورد و برق زد بعد فیلی فهمید که اون یک موش نیست پس جلوتر رفت و با دقت بهش زل زد . اون یه چیزه دایره ای و تو خالی بود که یک دسته ی کوچولو هم داشت فیلی با خرطومش اون رو برداشت و با خوشحالی به سمت خونش روانه شد وارد خونش شد و یک گوشه نشست و با اون وسیله شروع کرد به حرف زدن بعد یهو یه چیزی به ذهنش رسید : خب من که نمیتونم همینجوری اونو آبی صدا بزنم(چون رنگش آبی بود)باید یه اسم براش انتخاب کنم بعد از چند ساعت فکر کردن یک اسم به ذهنش رسید :《فنجان》
آره اسم خوبیه فیل و فنجان؛
اون دوتا بعد از این که فیل براش اسم انتخاب کرد خیلی باهم دوست شدند، باهم زیاد حرف می زدند ،به گردش می رفتند و همینطور به مهمونی های حیوون های جنگل می رفتند بعد از اینکه فیل با فنجان دوست شد همه ی حیوونا اونو دوست داشتند و با او خوش رفتاری می‌کردند.
اصطلاح فیل و فنجان داره به ما میگه که ظاهر آدما هیچ تاثیری در رفاقت و دوستی بین اونا نداره حتی اگه خیلی شبیه 《فیل و فنجان》 باشن.

 

 

کتاب درسی نگارش نهم

 

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.